Limba cu masline

de fluturas in Mancaruri cu carne, 29 Oct 2009 | 12549 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati limba de vita
  • 300g masline
  • o ceapa
  • sos de rosii
  • 200ml vin rosu
  • o lamaie
  • maghiran,busuioc,oregano,foi de dafin
  • piper
  • faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba cu masline:

Se oparesc bucatile de limba,se curata apoi se taie rondele.Ceapa data prin razatoare se caleste pana devine aurie apoi se pun rondele de carne si se mai perpelesc putin.Se adauga sosul de rosii,condimentele,maslinele desarate si putina apa .Cand este carnea fiarta se adauga vinul  si se mai lasa cateva clocote apoi se freaca o lingura de faina cu apa rece si se adauga  sosul cate putin pana ajunge la temperatura din cratita.Se pun feliile de lamaie si se pune la cuptor pana se leaga sosul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Limba cu masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]