Limba de porc cu smantana

de Teona in Mancaruri cu carne, 27 Mai 2012 | 14818 vizualizari

 

Simplu si gustos

 

INGREDIENTE

  • 2 limbi de porc
  • 2 linguri de smantana
  • o cana de lapte
  • 2 linguri faina
  • o ceapa alba
  • o lingura unt
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Limba de porc cu smantana:

Se pun la fiert limbile in apa cu sare, iar dupa ce s-au fiert se curata de pielita alba.

Separat, se topeste untul, in care se caleste ceapa taiata marunt. Dupa ce s-a rumenit ceapa se adauga faina si se stinge cu apa in care au fiert limbile si laptele. Se lasa sa fiarba pana se obtine un sos mai grosut, iar la urma se adauga smantana.

Limbile curatate se taie felii si se adauga in sos, lasand sa mai fiarba cca 10 minute. La sfarsit se presara patrunjelul verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Limba de porc cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Limba cu dovlecei si fasole pastai