Linte cu carnati

de Bya Ralu in Porc, 30 Noi 2015 | 7377 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 punga de linte verde
  • 1 bucata carnat taranesc
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 2 linguri de bulion
  • ulei
  • vegeta/piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Linte cu carnati:

Lintea se pune in apa rece,se clateste si se strecoara.

Carnatu se prajeste intr o tigaie cu ulei.Cand e gata se scoate pe o farfurie.

Lintea se pune cu apa multa si sare intr-o cratita sa fiarba circa 30-40 minute.

Cand e gata se scurge de apa.

Ceapa se toaca marunt,morcovul rondele si se pun la calit peste uleiul in care am prajit carnatul.

Se pune lintea intr-o cratita putin ulei de masline,legumele calite, condimentele si carnatul taiat felii, se acopera cu apa si se lasa sa fiarba pentru 10-15 minute, pana se fierb legumele. La sfarsit se adauga si bulionul cu putina apa.

Se serveste cald

Daca ti-a placut reteta noastra "Linte cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]