Linte rosie cu carnita

de mihaelar63 in Porc, 5 Iul 2010 | 9748 vizualizari

COMENTARII (7)

Ina 1

05.07.2010, 08:13

am venit cu furcile, desi linte n-am papat niciodata!

mihaelar63 1

05.07.2010, 08:21

este gustoasa si mai fina decat fasolea , de obicei se prepara cu afumatura . Eu am invatat de la o doamna unguroaica , ca e traditie sa se prepare de Revelion , ar insemna spor, abundenta in casa

madi_marin 1

05.07.2010, 08:49

si mie imi place mult lintea...... nu ai precizat ce cantitate ai folosit....

mihaelar63 1

05.07.2010, 08:53

multumesc madi am reeditat reteta , asta-noapte am pierdut-o ca nu mergea netu

madi_marin 1

05.07.2010, 09:21

....o sa fac si eu mancarica de-asta ...

lia maria 1

05.07.2010, 09:30

neaparat voi incerca si eu aceasta reteta

mihaelar63 1

07.07.2010, 21:33

lia , madi , trebuie incercata , e atat de imbietoare culoarea ei

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]