Lipii libaneze

de Dea_Dea in Piine, 19 Aug 2014 | 6742 vizualizari

 

Bune la shaworma :)

 

INGREDIENTE

  • 10 linguri cu varf de faina
  • un praf de sare
  • jumatate de cub de drojdie proaspata
  • 2 linguri ulei de masline
  • apa calduta 150 -200 ml
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lipii libaneze:

Faina cu sarea se pun in bol. Drojdia se dizolva in putina apa calduta si se adauga peste faina, in continuare adaugam uleiul de masline. Incepem sa framantam adaugand pe rand apa , pana obtinem un aluat ce poate fi intins.

Adaugam putin ulei , framantam si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul.

Din aluat facem bilute pe care le intindem cu sucitoarea foarte subtire (2 mm), punem lipiile in tigaie la rumenit si pe o parte si pe cealalta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lipii libaneze" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lipii cu branza