Loempia vegetariana (Pachetele de primavara in stil vietnamez)

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 2 Iul 2016 | 3389 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 foi de placinta
  • 20 grame taitei vermicelli din orez brun
  • 1/4 varza rosie
  • 1 fir ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 2 ardei portocalii mici
  • 2 linguri sos de soia
  • 1/2 lingura sos de peste
  • sare, piper
  • 1/2 cub concentrat de legume
  • ulei de masline
  • sos dulce de chili pentru servit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Loempia vegetariana (Pachetele de primavara in stil vietnamez):

Se toaca ceapa, morcovii si ardeii julienne, iar ceapa rondele. 

Se hidrateaza taiteii 5 minute in apa rece, apoi se scurg.

Se incalzeste putin ulei intr-un wok, la foc mare si se adauga legumele si taiteii. Se gatesc pana se inmoaie, 3-4 minute. Se adauga cubul concentrat, putina apa, sosul de soia si cel de peste, sare si piper daca este nevoie. 

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. 

Se ung foile de placinte cu ulei, una cate una si se aseaza compozitie in partea inferioara a fiecareia. Se aduc marginile spre interior, apoi se ruleaza complet. 

Se ung cu ulei si se aseaza intr-o tava pentru cuptor. Se coc 10-15 minute, pana devin crocante.

Se servesc cu sos dulce de chili.

Daca ti-a placut reteta noastra "Loempia vegetariana (Pachetele de primavara in stil vietnamez)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

dantes 1

03.07.2016, 10:31

Bune!

elucubratiiculinare 1

03.07.2016, 16:24

ce bune ar trebui sa fie

Gherca Daniela 1

03.07.2016, 19:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu branza pufoasa si sunca