Migdalele macinate se amesteca cu cacaoa si cele 150 g. zahar pudra. Albusurile se mixeaza spuma cu praful de sare. Se adauga 2 lg. zahar pudra si se mixeaza pana au consistenta asemanatoare cu cea pentru bezele. Peste albusuri se adauga in trei reprize ingredientele uscate, amestecandu-se in cerc dupa fiecare repriza pentru a iesi aerul. La final, compozitia va fi lichida, asemanatoare cu cea pentru clatite, doar ca mai tare si mai lipiciasa. Se fac forme cu un posh sau cu o lingurita, lasandu-se destul de mare spatiu intre ele. Daca aveti tava speciala, umpleti cercurile pe jumatate, isi vor lua singure forma. Tava se mai poate lovi, daca e nevoie, de masa pentru a fi siguri ca a iesit tot aerul. Se lasa la un loc cald, cel mai potrivit fiind pe cuptor, pentru a prinde o crusta si a deveni mai tari. Se dau la cuptor la 150 de grade timp de 15-20 minute. Se lasa sa se raceasca 5 minute in tava dupa care se scot si se umplu cu ce doriti (fineti, nutella, crema de lamaie ,etc.)