Macrou condimentat

de elucubratiiculinare in Peste, 28 Mai 2013 | 12212 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucăți macrou,
  • sare
  • piper proaspăt măcinat
  • zeama de la o lămâie
  • 1 linguriță pudră ghimbir
  • 1 linguriță pudră usturoi
  • 2 linguri sos Tabasco
  • 1 linguriță zahăr
  • 2 linguri ulei de măsline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou condimentat:

Peștele se curăță și se spală bine în mai multe ape. Capul și coada se înlătură după preferințe- de multe ori arată mai bine în farfurie întreg ;)

După ce zvântăm peștele cu un prosop de hărtie, se crestează ușor pe ambele părți cu un cuțit ascuțit. Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat și se stropește cu zeama de la o lămâie. Într-un castron amestecăm uleiul de măsline cu praful de ghimbir și cel de usturoi, sosul Tabasco și zahărul. Ungem peștii cu acest sos și se pun într-o tavă tapetată cu hârtie pergament. Se dau la cuptor pentru 35-40 minute la 180 grade.

Servim imediat cu garnitură de legume. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou condimentat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]