Macrou in sos tomat

de madi_marin in Peste, 9 Mar 2011 | 11928 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 macrou
  • 2 linguri pasta de tomate
  • piper cu lamaie de la Kamis
  • sare
  • mujdei de usturoi
  • ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou in sos tomat:

Pestele se curata, se spala, se sterge, apoi se taie rondele. Se condimenteaza cu sare si piper cu lamaie apoi se pun la prajit in putin ulei incins. Se rumenesc bucatelele frumos pe ambele parti.

Se desface pasta de tomate in putina apa si se adauga sosul peste peste. Se mai tine vasul cateva minute pe foc , apoi se poate servi pestele stropit cu mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou in sos tomat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor cu legume