Macrou la cuptor

de getix in Peste, 25 Mar 2014 | 10970 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga macrou
  • 2 cepe
  • 1 conserva rosii cuburi
  • sare
  • rozmarin
  • piper
  • lemongrass
  • patrunjel
  • ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la cuptor:

Pestele se taie pe burta, se curata,  se decapiteaza, apoi se spala.

Se usuca  cu prosop de hartie, se unge cu ulei apoi se condimenteaza.

Ceapa se taie julien.

Se umple apoi fiecare bucata de peste cu ceapa si rosii.

Se pun in tava tapetata cu hartie de copt, se acopera cu folie de aluminiu si se introduce  la cuptor pentru 15-20 min.  

Se serveste cu patrunjel tocat si mamaliguta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 500 lei
1799.99 lei
1299.99 lei

COMENTARII (13)

getix 1

25.03.2014, 20:14

Motan,Alina, Tabita,Deyutzky, Bya, Luana, Simonacallas, Simona,Laura, Rocsi, va multumesc si va

MIUTA 1

26.03.2014, 12:49

reisnaor_2006 1

17.10.2014, 09:59

delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]