Macrou la cuptor

de Ancutsa in Peste, 25 Mar 2017 | 7468 vizualizari

 

Macrou la cuptor, cu foi de dafin si coriandru, alaturi de ardei cu crema de branza.

 

INGREDIENTE

  • 10 macrouri
  • ulei
  • sare dupa gust
  • cateva foi de dafin
  • putin coriandru macinat
  • 100 g branza de vaca
  • 50 g unt
  • 3 lingurite smantana
  • 1 legatura ceapa verde
  • cateva ridichi
  • 1 ardei gras rosu
  • lamaie
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la cuptor:

 

Se spala si se curata pestele, se taie file si se dezoseaza.

 Se asaza pestele intr-o tava unsa cu putin ulei, se mai stropesc cu putin ulei, apoi se presara sare, coriandru macinat si cateva foi de dafin. Coriandrul mi se pare o mirodenie interesanta si aromata. Are note piperate (dar nu e atat de picant, astfel ca pot manca si cei care nu se impaca prea bine cu piperul) si o usoara aroma de lamaie, de aceea am pus mai putina lamaie la final.

 Se da tava la cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pentru aprox 20 de minute.

 Se prepara crema de branza: se rade branza intr-un castronel, se adauga smantana si untul si se potriveste de sare. Se adauga si ceapa verde tocata marunt si se amesteca bine.

Se spala un ardei gras rosu si se curata de seminte, se umple cu branza si se taie felii.

 

Decorul: se asaza cateva felii de ardei cu branza pe un platou. Din crema de branza ramasa se pot face mici sfere, care se asaza langa ardei si se decoreaza cu felii subtiri de ridichi rosii, se presara susan prajit. Se asaza si pestele, se decoreaza cu frunze de ceapa verde si se stropeste cu putina lamaie.  

 

Pofta Buna!

 

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/03/macrou-la-cuptor.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 600 lei
1399.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (11)

miki_a 1

26.03.2017, 18:19

Bun tare!

kytz 1

26.03.2017, 22:19

Bun!

Ancutsa 1

27.03.2017, 13:41

Va multumesc frumos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]