Macrou la tigaie

de iry-gabriela in Peste, 4 Iul 2012 | 13348 vizualizari

 

.....i mi place tare pestele si as manca oricand si in orice fel!

 

INGREDIENTE

  • avem nevoie de:
  • 3 pesti macrou,
  • malai,
  • sare,
  • piper,
  • ulei pentru prajit,
  • o lamaie zemoasa
  • si bineinteles o mamaliguta gustoasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou la tigaie:

Pentru inceput curatam pestele frumos ,il spalam si apoi il taiem in bucati egale. Apoi il asezam frumos sa se scurga, dupa care il presaram cu sare si piper dupa gust . Intr-un vas punem malai pe care il folosim pentru a trece fiecare bucata de peste prin el, dupa care punem la prajit in ulei. Dupa ce s-a prajit bine pestele il asezam intr-un bol si stoarcem lamaia bine peste pestele prajit, care se lasa un pic sa se patrunda bine cu zeama de lamaie.

Se serveste cu mamaliguta si cu lamaie, eu asa il prefer pentru ca nu prea imi prieste usturoiul.  

Pofta buna!

TIPS-URI

1

lamaia face casa buna cu pestele!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

MIUTA 1

05.07.2012, 18:24

iry-gabriela 1

05.07.2012, 18:40

pupici,unul cate unul

RuxyRux 1

05.07.2012, 18:45

Arata grozav Iri, tocmai ce m-a imbogatit sotul aseara cu o colectie de macrou de captura aseara 7 bucati...mare si frumos peste, astazi i-am facut unul pe pat de sare, a fost incantat, a mers perfect cu lamaie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste in crusta de malai cu mujdei de usturoi si mamaliga