Madeleine cu iaurt

de ianculubita in Prajituri, 2 Sep 2011 | 5086 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2borcanele iaurt de fructe(125g fiecare)
  • 4oua
  • 2borcanele si jumatate de zahar(aceeasi masura ca la iaurt)
  • 1borcanel si jumatate de ulei
  • 5borcanele de faina
  • 1praf de copt
  • vanilie
Portii: 40
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Madeleine cu iaurt:

Se amesteca ouale cu iaurt, zahar, ulei turnat cate putin, praful de copt stins, vanilia si la urma faina; Compozitia se toarna in forme si se da la cuptor 10-15 minute, depinde de cuptor; Pentru ca eu am intampinat greutati la scosul din forme, am uns cu foarte putin ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Madeleine cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Albinita