"Maftoul "cu pui- specific Palestinei

de Mihaela11_jo in Pui, 26 Noi 2010 | 10107 vizualizari

COMENTARII (18)

RuxyRux 1

26.11.2010, 22:49

Traditie, traditie, traditie...exceptional!

nadina73 1

27.11.2010, 00:36

aziz 1

27.11.2010, 00:40

azi a fost vineri e de inteles de ce maftoul

Mihaela11_jo 1

27.11.2010, 01:04

Pai nu veniti la masa?????

Sidy 1

27.11.2010, 07:58

Cum sa nu venim, mai ales ca n-am mancat o asemenea bunatate pina acum Dar sti ca e consistenta soro.

florian 1

27.11.2010, 10:50

"se prepara la ocazii deosebite ,cum ar fi nuntile si funeraliile"...tot o jale...şi-ntr-un caz şi-n ălălalt!
Bravo! ai cinci furci pentru răbdare şi inedit!

gaby_duceag 1

27.11.2010, 11:16

)))))))))))

Bucataras Medi 1

27.11.2010, 12:07

ma incanti cu preparatele tale................

Mihaela11_jo 1

27.11.2010, 14:49

Draga Florian, stii axiomele ???:"Nu am aflat ce este fericirea decat in momentul in care m-am casatorit. Dar atunci era deja prea tarziu...",
"Verighetele: cele mai mici catuse din lume..."
"Burlacii stiu mai multe despre femei decat barbatii casatoriti; in caz contrar , ar fi si ei casatoriti..."
In definitiv"Toate femeile sunt bune: bune de nimic sau bune la ceva..."
Un zambet pentru sfarsitul de saptamana

Mihaela11_jo 1

27.11.2010, 14:55

Multumesc Medi; bancurile sunt si pentru tine

florian 1

28.11.2010, 10:03

...te căsătoreşti ca să treci mai uşor peste problemele, nenorocirile şi catastrofele...pe care...altfel nu le aveai...!
...sper să se înţeleagă că noi glumim aici...eu unul sunt un familist convins!

Mihaela11_jo 1

28.11.2010, 23:08

Bineinteles
Dar cu stressul in care traim mai avem nevoie si de putina destindere

MotanLaOale 1

29.11.2010, 16:45

Sylvia 1

14.03.2011, 20:52

Exelenta reteta, foarte interesanta, imi place

Mihaela11_jo 1

16.03.2011, 08:10

Multumesc Sylvie

adasev12 1

16.03.2011, 08:29

super prezentare poze f expresive si convingatoare produsul final chiar arata excelent... desi sun acam complicat.... ....bravo

Lau 1

16.03.2011, 08:42

Mihaela11_jo 1

17.03.2011, 16:24

Ada e o reteta putin mai laborioasa, dar nu atat de complicata pe cat suna
Sufletista

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu cus- cus