Maioneza de post

de Lau in Mancaruri de post, 25 Feb 2018 | 10751 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • zeama de la 1 conserva naut
  • 1 lingura mustar
  • zeama de la 1 lamaie
  • sare
  • 300 -400 ml ulei
  • usturoi
  • 1 varf cutit turmeric
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maioneza de post:

Intr-un vas adaugam apa, sare, mustarul si zeama de lamaie, turmeric.

Incepem sa mixam la viteza mica, adaugand treptat uleiul in fir subtire, mixand continuu, pana ce ajungem la consistenta dorita.

Se poate adauga usturoi pisat, granule, chili dupa gust.

Se poate folosi la oricare din mancarurile care se foloseste maioneza cu oua.

Daca ti-a placut reteta noastra "Maioneza de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]