Malai cu dovleac alb

de Lau in Mancaruri de post, 31 Mar 2017 | 9012 vizualizari

 

Retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 2 cani faina malai
  • 1 cana faina alba
  • 1 praf de sare
  • 1 cana de zahar
  • 200 g bostan alb
  • 1 l apa
  • 25 g drojdie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Malai cu dovleac alb:

Bostanul curatat si taiat cuburi mici, il punem la fiert in apa cu un praf de sare.

Intr-un vas, amestecam faina de malai cu faina alba, zaharul, sarea. Facem o adancitura in mijloc, adaugam drojdia dizolvata cu putina apa calda, adaugam bostanul fiert cu tot cu apa, amestecam bine, daca este nevoie, mai adaugam apa calda pana rezulta un aluat ca o smantana. 

Lasam dospit la dospit 1 ora. Intr-o tava, amestecam 2 linguri faina, cu 2-4 linguri apa si turnam deasupra, dupa care dam la cuptorul incalzit, pana ce trece testul cu scobitoarea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Malai cu dovleac alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mere rase - de post