Malai macedonean

de katty in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2015 | 3747 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 400 ml iaurt
  • 100 ml ulei
  • 500 gr malai cu granulatie mica
  • 250 gr faina alba
  • 1 plic praf de copt
  • 150 gr telemea rasa
  • 200 gr spanac congelat
  • 2-3 linguri smantana
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Malai macedonean:

Bateti ouale bine cu putina sare,apoi adaugati pe rand iaurtul,uleiul, spanacul usor decongelat ,telemeaua ,smantana malaiul ,faina  cernuta si praful de copt.Omogenizati bine compozitia ,apoi turnati-o intr-o tava unsa cu unt  si tapetata cu faina.
Coaceti-o la foc moderat pana se rumeneste frumos,apoi lasati-o sa se racoreasca si taiati-o in bucati potrivite.
Serviti cu iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Malai macedonean" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Bya Ralu 1

10.02.2015, 15:03

Teo 1

10.02.2015, 21:43

Sunt sigura ca e tare gustos!

cristeena20 1

13.02.2015, 12:44

mmmm..ce bun trebuie sa fie!!cu asa ingrediente...la favorit!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pariziene umplute cu loboda rosie