Mamaliga

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2014 | 4882 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de faina de malai
  • apa
  • ulei de masline 2 linguri
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga:

                  Luam o oala cu fund dublu ,punem apa in ea si faina de malai,sarea, si o punem pe aragaz la foc potrivit.Se amesteca incet pana se desface tot malaiul si incepe apa sa fiarba.Cand malaiul a absorbit toata apa se da focul mai incet si se mesteca incontinuu pentru a nu se forma cocoloase.Se adauga uleiul de masline si se mai lasa putin pe foc amestecand vartos mamaliga.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Tabita _ 1

04.06.2014, 10:55

Ai facut multa daca ai pus 1 kg malai sau ai vrut sa fie mai tare? Interesant cu ulei de masline! O sa incerc si eu.

MotanLaOale 1

04.06.2014, 11:37

reisnaor_2006 1

04.06.2014, 14:25

am un mancacios acasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Tort" de mamaliga