Mamaliga

de Razvan Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 1 Oct 2017 | 6589 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 l apa
  • 1 lingurita sare
  • 3 linguri ulei
  • 200 g malai
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga:

Se pun apa, sarea si uleiul la foc, intr-un tuci. Cand apa este pe punctul de a clocoti, se adauga malaiul in ploaie si se amesteca energic cu telul. Se lasa mamaliga sa se coaca la foc mic, amestecandu-se din cand in cand cu o spatula de lemn. Este gata atunci cand incepe sa se desprinda de peretii tuciului. La final, se toarna intr-o farfurie adanca umezita cu apa rece.

Mamaliga se poate servi cu lapte, smantana, branza, oua etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]