Mamaliga cu branza, pane

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2010 | 10643 vizualizari

 

Ceva usor, rapid si delicios, servit ca aperitiv sau cina.

 

INGREDIENTE

  • 500g mamaliga
  • 200g branza burduf
  • 2 oua
  • 150g pesmet
  • Ulei de palmier pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu branza, pane:

Mamaliga proaspat facuta, calda, o asezam intr-o forma dreptunghiulara, in straturi; un rand mamaliga , un rand branza, ultimul fiind de mamaliga. O lasam la racit, cateva ore, sau pana a doua zi, cand o scoatem din forma, prin rasturnare si o taiem in felii groase cam de 1cm. Intr-un bol punem pesmetul, iar in altul batem ouale cu o furculita. Trecem feliile de mamaliga prin ou, apoi prin pesmet si le prajim in uleiul bine incins, pe ambele parti. Cand sunt bine rumenite, scoatem feliile pe servet absorbant. Le servim simple, cu crema de iaurt ori sos de usturoi. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu branza, pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinaţi cu brânză, ouă şi smântână