Mamaliga cu branza si cascaval

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 30 Noi 2013 | 19142 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cani cu apa
  • 2 cani cu malai grisat
  • 1 lingurita sare
  • 3 lingurite margarina Rama
  • 100 gr.branza telemea (maruntita sau taiata bucati)
  • 50 gr. cascaval ras
//
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga cu branza si cascaval:

Punem apa la fiert cu sare. Adaugam malaiul grisat in ploaie amestecand in continuu. Dupa ce s-a incorportat tot malaiul, lasam mamaliga la foc mic cca 20 min, amestecand din cand in cand.

Pregatim bolurile in care vrem sa preparam portiile de mamaliga cu branza.

Punem cate o lingurita de margarina in fiecare bol, asezam putina branza peste margarina, apoi luam cu o lingura uda mamaliga fierbinte si asezam peste branza. Mai punem un strat de branza, apoi inca unul de mamaliga.

La final asezam bucatele de branza si presaram cascaval ras.

Pofta buna!

 

  //
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Anett 1

01.12.2013, 09:39

MIUTA 1

01.12.2013, 15:14

danakarin 1

02.12.2013, 06:35

Ce buna e o mamaliga....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta de dovlecei