E post, dar tot vrem ceva bunutz la pranz si sa mai solicitam nitel pe prietenul nostru Philips Multicooker.
Simplu de tot preparatul meu de astazi.
nu va voi da cantitati fixe, depinde de cate guri aveti la masa
Procedam asa:
Punem ulei in vasul aparatului Philips Multicooker. Adaugam ceapa taiata juliene.
Selectam din MENIU programul Fry, setam timpul la 10 minute si apasam START.
Amestecam ocazional.
Intre timp tocam ciupercile (nu marunt) , care-n prealabil au fost bine fierte si scurse de apa.
Dupa ce au trecut cele 10 minute adaugam ciupercile peste ceapa, punem si 30 ml apa, sare, piper , selectam din nou programul FRY din MENIU, setand de data aceasta timpul la 22 minute.
Inchidem capacul si apasam START.
Intre timp preparam o mamaliguta din apa, sare si faina de porumb.
Verificam daca e necesar sa amestecam, dupa ce trece jumatate din timpul setat.
Inainte cu 5 minute de a fi gata adaugam si putina pasta de tomate.
Cand e totul preparat, cu ajutorul manusilor de silicon ce vin odata cu aparatul Multicooker, rasturnam din vas intr-un bol.
Punem vasul la loc. Impartim ochiometric mamaliguta in 3 parti egale, punem un rand de mamaliga in vas, apoi jumatate din cantitatea de ciuperci, iar un rand de mamaliga, ciupercile ramase iar la final ce-a de-a treia parte de mamaliguta.
Setam aparatul pe programul Boil , setam timpul la 10 minute si apasam START.
Dupa ce trec cele 10 minute il setam inca 10 pe programul Fry, apasam START si preparam intre timp mujdeiul de usturoi.
Cand e gata totul rasturnam cu grija pe un fund de lemn si…pofta buna! ;;)