Mamaliga fiarta

de cristinutanicolita in Aperitive / Garnituri, 9 Dec 2014 | 4652 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g malai
  • 1 lingurita sare
  • 1 1/2 apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga fiarta:

Apa se pune la fiert cu sare. Inainte de a da in clocot se presara foarte fin o mana de malai,amestecand sa nu se faca cocoloase si se lasa sa fiarba 5-10 min pana dispare spuma alba care se face deasupra. Atunci se pune tot malaiul necesar. Se trece facaletul prin mijloc si se lasa sa fiarba cca 20 min. Se amesteca apoi bine totul,se mai lasa sa fiarba cateva minute,se desprinde cu lingura de pe marginile ceaunului,se lasa sa se umfle si se rastoarna pe o farfurie, sau un fund de lemn. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga fiarta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga