Mamaliga impanata

de MotanLaOale in Porc, 23 Ian 2021 | 4451 vizualizari

 

"Retete festive de iarna"

 

INGREDIENTE

  • 700-800g mamaliga rece de o zi
  • 250g costita afumata
  • 250g carnat afumat
  • 200g telemea rasa
  • 200g cascaval ras
  • 50g unt
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga impanata:

Costita se taie cuburi si se prajeste.

Carnatii se taie felii si se prajesc.

Se amesteca branza rasa cu cascavalul ras.

Se unge un vas termorezistent cu unt.

Se taie mamaliga in felii de 1-1,5 cm.

Se pune in vas un strat de mamaliga si se acopera cu costita si carnatii prajiti.

Se pune inca un strat de mamaliga si se prescra branza amestecata cu cascaval.

Deasupra se pune un strat de mamaliga.

Se amesteca branza si cascavalul ramas ci un ou si o ligura de smantana si se intinde deasupra.

Se presara putin cascaval deasupra si se introduce in cuptorul priancalzit pentru 25-30 minute.

Cand este rumenita frumos este gata.

Se serveste calda dar este buna si rece.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga impanata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi