Mamaliga la cuptor

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 2 Iun 2009 | 56653 vizualizari

 

Dupa o reteta din Click Pofta buna.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina de malai
  • aprox 700 ml apa
  • 200 gr branza telemea
  • 1 legatura ceapa verde
  • sare
  • 3 rosii mari
  • 50 gr cascaval
  • 250 gr costita afumata
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga la cuptor:

Am pregatit o mamaliga mai tare pe care am amestecat-o cu branza telemea si ceapa verde tocata si calita putin. Am turnat mamaliga in forma de chec ondulata si am lasat-o sa se raceasca. Am rasturnat-o apoi din forma, am taiat-o felii. Am asezat feliile de mamaliga in tava unsa cu unt, alternativ cu felii de rosii. Printre randuri am asezat bucatele din costita afumata. Am presarat cascaval ras si am dat la cuptor pana s-a rumenit cascavalul. Resturile ramase le-am aranjat in forma de tarta si le-am copt si pe ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]