Mamaliguta imbunatatita si etajata

de kamy in Aperitive / Garnituri, 7 Feb 2011 | 6314 vizualizari

 

Pentru ca la felul 2 am facut mamaliga,am pus de mai multa sa am si pt seara la papica asta buna,pe care nu am facut-o demult.

 

INGREDIENTE

  • carnati afumati
  • branza burduf
  • ou
  • 1 cana malai
  • 3 cani apa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta imbunatatita si etajata:

   Punem intr-un ceaun o cana malai,3 cani apa rece,sare dupa gust si amestecam pana incepe sa fiarba si dupa,din cand in cand,pana e gata mamaliga.

   Intre timp taiem feliute carnatul afumat si il prajim in ulei(sau untura).

   Branza de burduf o zdrobim bine cu o furculita.

   Ungem un vas de yena (sau ce vas bagati in cuptor)cu unt sau margarina,punem un strat de mamaliga,peste feliile de carnat,iara mamaliga,peste branza de burduf,iara mamaliga si in mijloc cu o lg.umeda facem o gropita si asezam sa stea comod...un ou...sau mai multe daca e vasul mai mare.

    Bagam la cuptor pana se coace oul,scoatem ,lasam sa se raceasca putin,portionam si servim cu smantana.

Sa aveti pofta!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta imbunatatita si etajata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mămăligă cu panceta, telemea şi roşii