Mancare cu ciocanele si legume mexicane

de Rahela Velicu in Pui, 5 Iul 2016 | 4956 vizualizari

 

O mancare de vara foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 4 ciocanele
  • 1 ceapa mare sau 2 mai mici
  • 1 punga cu legume congelate
  • 3 linguri de bulion
  • 1 lingura cu pasta de ardei
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • oregano
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare cu ciocanele si legume mexicane:

Mai intai curatam ceapa si o taiem marunt. Ciocanelele le crestam putin. Punem uleiul la incins si adaugam ceapa, o lasam 5-6 minute, dupa care adaugam si ciocanelele. Mai lasam la calit inca 10-15 minute.

Adaugam o cana de apa, apoi adaugam bulionul, pasta de ardei si legumele congelate. Eu am avut un mix cu mazare, morcov,porumb, orez si ciuperci.

Le-am acoperit si am lasat la fiert aprox. 30-35 de minute. Daca mai este nevoie mai puteti adauga apa.

Cand este gata, adaugam sare si piper dupa gust si presaram oregano si patrunjelul verde.

TIPS-URI

1

Orice tip de legume este potrivit.

2

Legumele proaspete sunt ideale...

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare cu ciocanele si legume mexicane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui în aluat de bere şi tagliatelle cu sos de smântână