Mancare de aripi cu mamaliguta si gogonele murate

de Ina in Pui, 7 Iun 2013 | 7767 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 aripi de gaina (de preferat, de curte )
  • 2 cepe mari
  • un morcov
  • un ardei gras
  • 4 cartofi
  • bulion
  • sare
  • piper
  • o foaie de dafin
  • cimbru
  • marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de aripi cu mamaliguta si gogonele murate:

Spalam aripile si le portionam (ale mele au fost destul de mari ) . Le  clocotim 2 minute pentru a indeparta sangele . 

Tocam ceapa, morcovul si ardeiul si le calim in 2-3 linguri cu ulei. Adaugam aripile , condimentam cu cimbru, sare, piper, o foaie de dafin si completam cu apa cat sa acopere aripile . Cand carnea este aproape fierta adaugam cartofii taiati in bucati mari. Cand sunt fierti si cartofii adaugam 2-3 linguri cu bulion si mai lasam sa dea 2-3 clocote. 

Oprim focul si presaram  marar verde. 

Servim cu mamaliguta si gogonele murate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de aripi cu mamaliguta si gogonele murate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]