Asa din cand in cand e buna o mancarica de cartofi .......fara carne;),asa simpla.
Si uite asa am preparat eu o mancarica de cartofi miiiicaaaaaa!
Ceapa curatata, spalata se toaca marunt.
Intr-un vas mic(o cratita sau taigaie de 3 l.)se pune uleiul la incins.
Ceapa taiata se pune la calit in uleiul incins.Atentie sa nu se arameasca!
Cartofii curatati de coaja,spalati si taiati cuburi se adauga peste ceapa.
Peste cartofi adaugi100 ml. apa calda,ca nu cumva sa se arda cartofii.
Lasa la fiert circa 10-15 minute.Dupa acest timp ,cartofii ar fi aproape fierti.
Adaugam pasta de ardei si sucul de rosii.Se lasa la fiert inca 5-7 minute.
Condimentezi si stingi focul.
Patrunjelul spalat si tocat il adaugi peste mancare.
Alaturi de muraturi asortate este o bunatate!