Mancare de conopida

de dakris in Mancaruri cu carne, 23 Feb 2013 | 7088 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui dezosate
  • 1 conopida medie
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 1 morcov mic (optional)
  • pasta de tomate si bulion de ardei
  • sare, piper, 1 foaie dafin
  • 1 lingura faina
  • ulei
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de conopida:

Pulpele de pui dezosate bine spalate, se sareaza si se prajesc in ulei.

Conopida se desface buchetele, se spala, se opareste in apa cu sare, mentinandu-se in apa fiarta cateva minute. Se scurge.

Ceapa  si ardeiul se toaca si se calesc impreuna in ulei peste care se adauga conopida, carnea prajita si condimentele. Se acopera cu apa fierbinte. Se introduce la cuptor. Cand conopida s-a fiert se adauga pasta de tomate, 1 lingurita bulion de ardei, dizolvate in putina apa. Se introduce din nou in cuptor pentru inca cca 15 min, apoi se adauga faina dizolvata in putina apa. Se mai fierbe inca cca 15 min.

La final se adauga mararul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]