Mancare de dovlecei

de dantes in Mancaruri de legume, 21 Sep 2017 | 4537 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 50 g unt
  • 1 lingura de faina
  • 100 ml lapte
  • 1 legatura de marar
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de dovlecei:

Dovleceii se curata de coaja, se dau pe razatoarea mare si se scurg de lichid.

Intr-un vas, punem la topit untul si adaugam la calit dovleceii. Cand sunt pe jumatate gata, adaugam faina dizolvata in lapte, mararul tocat marunt si saram dupa gust, daca doriti, puteti adauga si o lingura cu concentrat de legume.

Lasam totul sa fiarba pana scade lichidul si se fac dovleceii.

Se pot servi ca atare sau alaturi de snitele, friptura, carne la gratar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]