Mancare de dovlecei cu pulpa de curcan ,in sos de rosii

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 9 Feb 2014 | 7539 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de curcan dezosata
  • 3 dovlecei
  • 3 cepe mici
  • 100 ml vin alb
  • 1 lingurita cimbru
  • 2 foi de dafin
  • 2 catei de usturoi
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • o cana suc de rosii
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de dovlecei cu pulpa de curcan ,in sos de rosii:

Punem ulei la incins si adaugam carnea pe care am condimentat-o cu sare.O lasam sa se rumeneasca frumos pe toate partile si apoi o scoatem din tigaie pe o farfurie.
In uleiul in care am prajit carnea calim ceapa taiata marunt si cei doi catei de usturoi (taiati in jumatate) timp de 2-3 min dupa care adaugam si dovlecii taiati rondele groase de circa 2-3 cm.Adaugam putina apa(o ceasca) si lasam la foc pana cand bucatile de dovlecei sunt facute dupa care adaugam si carnea impreuna cu sucul de rosii si vinul.
Adaugam si cimbrul,foile de dafin si condimentam dupa gust cu sare si piper.
Lasam sa dea in cateva clocote si apoi luam de pe foc si asezonam cu patrunjel(este de preferat verde insa eu nu am avut decat uscat).
Servim calda!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de dovlecei cu pulpa de curcan ,in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (45)

Sylvia 1

10.02.2014, 16:06

de cand am vazut poza am stiu ca esti tu ! ai niste mancaruri gurmande si apetisante care ma cuceresc, parca striga poza aia

RuxyRux 1

10.02.2014, 16:08

Arata betooon! Intr-un mare mare fel!

simonacallas 1

14.04.2014, 23:43

Arata minunat si sigur e delicioasa Brava

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu dovlecel