Mancare de fasole galbena pastai

de Bucataras Medi in Mancaruri de legume, 14 Oct 2010 | 52383 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pastai
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • ulei
  • 2-3 rosii
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de fasole galbena pastai:

Spalam ceapa si morcovul.Ceapa o taiem marunt iar morcovul il dam prin razatoare.Punem la incins putin ulei si inabusim ceapa , morcovul si cateii de usturoi zdrobiti.Intre timp spalam, curatam si rupem pastaile in bucati mai mici .Punem intr-un vas pastaile si rasturnam peste ele amestecul de mai sus..Adaugam apa cat sa acopere si condimentam cu sare si piper.Lasam sa fiarba pana cand totul este bine fiert dupa care adaugam rosiile decojite si date prin razatoare.Lasam sa scada bine dupa care luam dupa foc si asezonam cu patrunjel verde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole galbena pastai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

gaby_duceag 1

16.10.2010, 10:12

da, imi place. si eu le fac asa in posturi doar ca, uite, n-am pus niciodata morcov dar in schimb nu lipseste usturoiul, chiar daca fac un mujdei separat.

Bucataras Medi 1

16.10.2010, 13:08

offfffffff, mi-era teama ca nu iti place......................

adry88 1

30.05.2011, 21:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Evantai de vinete in sos de rosii