Mancare de mazare cu porc, masline si taitei

de Ancutsa in Porc, 11 Aug 2017 | 3103 vizualizari

 

O mancare satioasa de mazare cu porc, masline negre si taitei de casa.

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc
  • 2 cepe mari
  • 1 morcov ras
  • 500 g mazare
  • masline negre dupa gust
  • un varf de lingurita sare
  • 2 linguri de bulion
  • Un castronel taitei de casa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare cu porc, masline si taitei:

 

Se rumeneste bine carnea de porc, taiata bucatele mici, in putin ulei incins. Se scoate carnea pe o farfurioara si, in grasimea ramasa, se caleste ceapa si morcovul dat prin razatoarea mare, apoi se pune inapoi carnea si se acopera cu o cana cu apa. Se lasa sa fiarba cam 5 minute, apoi se adauga mazarea, maslinele si se mai pune apa, ca sa fiarba bine.

 Separat, se fierb taiteii in apa cu putina sare.

 Cand mazarea si maslinele sunt fierte, se prepara sosul din 2 linguri de bulion desfacut in putina apa si se adauga si taiteii fierti. Dupa aprox 5 minute, se oprreste focul.

  

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/08/mancare-de-mazare-cu-porc-masline-si.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu porc, masline si taitei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole galbena cu carne de porc