Mancare de naut cu vinete

de katty in Mancaruri de post, 1 Sep 2021 | 5119 vizualizari

 

Retete de suflet
Cum nautul e preferatul meu am pregatit o mancare de post cu naut si vinete.
 

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 vanata medie
  • 300 gr naut fiert in prealabil
  • 200 gr rosii date pe razatoare
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 foi de dafin
  • cimbru uscat
  • busuioc uscat
  • boia dulce afumata
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de naut cu vinete:

 

Curatam si spalam legumele. Morcovul il taiem rondele subtiri, ceapa o tocam fin, ardeiul gras il taiem cubulete mici. Vanata o descojim si o taiem cuburi mai mari. Presaram putina sare si o punem intr-o sita pentru 20 de minute.

Intr-o tigaie adanca punem la calit ceapa si morcovul. Adaugam ardeiul gras, apoi cubuletele de vinete.

Intre timp radem rosiile si le fierbem 10 minute daca sunt prea apatoase. Cand legumele sunt moi, punem rosiile, foile de dafin, cimbru, busuic,boia, sare si piper si fierbem 10 minute. Adaugam nautul si potrivim de sare si piper.

Oprim focul si presaram patrunjelul verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de naut cu vinete" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Mancare de post - Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii