Mancarica cu ceapa

de gaby_gabytza in Mancaruri cu carne, 28 Noi 2013 | 6173 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cepe mari
  • 500 g pulpa porc
  • 1 capatana usturoi
  • 2 linguri bulion
  • 1 cana apa
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica cu ceapa:

Carnea o spalam bine si o taiem bucati.Intr-o cratita adaugam apa si sarea si fierbem carnea un clocot.

Intre timp curatam ceapa si o tocam marunt.

In tigaie adaugam uleiul si cand s-a incalzit adaugam ceapa,lasam sa se caleasca pana devine transparenta

Adaugam usturoiul pisat sau zdrobit cu lama cutitului,bulionul si amestecam.

Lasam putin sa se caleasca impreuna dupa care adaugam carnea si apa

Amestecam si potrivim de sare si piper.Lasam sa fiarba pana ce se formeaza un sos.

Noi am servit cu orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete evantai