Mancarica de cartofi cu afumatura

de COSTEO in Porc, 9 Mai 2013 | 4916 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi
  • 800 g scarita porc (afumata)
  • 2 ardei gras
  • 4 cepe mari
  • 1 lgt patrunjel verde
  • 6 catei usturoi
  • 1 cescuta vin alb
  • 2 rosii (sau 3 linguri bulion)
  • sare
  • cimbru
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de cartofi cu afumatura:

Se spala scarita de porc si se portioneaza in bucati,apoi se pune la fiert cu apa si sare,cand incepe sa fiarba aruncam apa si inlocuim cu alta apa calda.

Intre timp tocam ceapa si ardeiul fin si punem in oala impreuna cu scarita sa fiarba,punem sare,piper cimbru, oregano, lasam totul la foc mic cam 45 minute.

Dupa cele 45 minute adaugam cartofii taiati ca pentru ciorba si rosiile tocate marunt,dupa ce au fost curatate de coaja ,sau 3 linguri bulion.

Cand aproape au fiert cartofii ,adaugam 6 catei de usturoi tocati marunt si 1 cescuta de vin alb si mai lasam pe foc cca 15 minute.

La final se pune patrunjel tocat marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Rocsi 1

10.05.2013, 11:23

Vreau si eu ca buna mai este!

Sim0na 1

10.05.2013, 11:38

Una din mancarurile mele preferate, desi din pacate n-o pregatesc prea des..

COSTEO 1

10.05.2013, 15:43

Nici eu nu o pregatesc prea des,mai rarut ca e mai dragut si bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paella