Mancarica de cartofi cu orez

de gaby_gabytza in Mancaruri de legume, 20 Aug 2011 | 17620 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • 200 g orez
  • ceapa
  • 1 ardei
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 piept de pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de cartofi cu orez:

Se curata cartofii,se taie si se pun la fiert intr-o oala.

se adauga ceapa si ardeiul tocat, pasta de tomate,uleiul,carnea taiata in bucati.

Se adauga apa cat sa cuprinda cartofii + o cantintate mica in plus.

Cand au fiert cartofii se adauga orezul si se amesteca din cand in cand.

Se potriveste gustul de sare,piper,patrunjel.Se lasa pana ce mancarea este scazuta si fiarta bina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de cartofi cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

DIANA B 1

20.08.2011, 15:43

Imi place ca-i zemoasa , dar data viitoare , sa-i pui 2-3 linguri de tomate , da ? ptr o culoare , pffffffffffffff , sa moara dusmanii (nu va fi acruta deloc)

vergi 1

21.08.2011, 15:22

cartofi cu orez???nu am mai auzit de combinatia asta,decat la ghiveci,unde-s mai multe

teosim 1

20.11.2011, 08:40

Tocanitele sant tot un ghiveci,cu diverse combinatii .Ce-mi place aici este ca nu are ulei deloc.Totul este fiert.Sanatos.Bravo,daca a iesit si gustos.....!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu feta, usturoi, smantana si parmezan la cuptor