Mancarica de ciuperci cu cus-cus

de Panacris in Mancaruri de post, 2 Feb 2012 | 7109 vizualizari

 

O mancare rapida, usoara, gustoasa si de post!

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignon si pleutorus 500 g.
  • ceapa galbena 1 bucata
  • ulei de masline 
  • morcovi baby congelati 200 g.
  • ardei de la congelator 100 g.
  • sarea iodata
  • piper proaspat macinat
  • boia de ardei dulce
  • cus-cus 100 g.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de ciuperci cu cus-cus:

Ceapa se curata, se toaca marunt si se pune la calit in putina apa si ulei. Se adauga ciupercile decongelate, ardeii si morcovii pe jumatate decongelati. Se asezoneaza de sare, piper si boia de ardei dulce. Se adauga 500 ml apa. Se lasa la fiert la foc potrivit, cca. 25 de minute, neacoperit. Dupa ce s-au fiert legumele, se adauga cus/cus/ul si se stinge focul. Se acopre si se lasa cca. 10 minute, pana se umfla bine. Se serveste fierbinte presarat cu verdeata tocata marunt.

TIPS-URI

1

morcovii baby se pot inlocui cu morcovi normal, dar ii taiem in bucati mai mari.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de ciuperci cu cus-cus" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta Pilaf cu urzici, reteta gustoasa si sanatoasa, perfecta pentru perioada postului