Mancarica de conopida

de Patricia Iordache in Mancaruri de post, 4 Apr 2013 | 7812 vizualizari

 

Un preparat extrem de usor de facut, gustos, perfect pentru o zi de post (daca nu punem alaturi lingura de smantana).

 

INGREDIENTE

  • 1-2 conopide potrivite
  • 2 rosii mari
  • 2 cepe mari
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare, piper dupa gust
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de conopida:

Desfacem infoiata conopida in buchetele si o spalam. 

Punem apoi buchetelele la fiert in apa cu sare...dar nu prea mult...cam 10 minute.

Intre timp, in uleiul incins, punem ceapa si rosiile tocate marunt. 

Adaugam patrunjelul si usturoiul tocat. Amestecam si adaugam conopida oparita. Potrivim de sare si piper si mai lasam putin cat sa se intrepatrunda aromele.

 

 

TIPS-URI

1

Pentru cei care nu tin post, se poate servi cu putina smantana, e delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]