Mancarica de dovlecei

de adry88 in Mancaruri de post, 27 Iun 2013 | 11849 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 2 cepe
  • 7 rosii
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 3 morcovi
  • 3 ardei rosu
  • 2 ardei galbeni
  • sare
  • piper
  • 100 g orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de dovlecei:

Intr-o cratita adaugam ceapa tocata marunt si o calim putin, adaugam morcovul curatat si taiat cubulete mai mari, lasam sa se caleasca putin, dupa care adaugam ardeii tocati cubulete (curatati si spalati) si rosii tocate.

Lasam sa se calesca putin impreuna dupa care adaugam dovleceii, curatati si taiati cuburi, apa cat sa acopere si lasam sa fiarba la foc mic.

Cand aproape sunt fierte legumele adaugam orezul spalat si scurs de apa, pasta de tomate dizolvata in putina apa, potrivim de sare si piper dupa gust.

Dam cratita la cuptor pana este fiert orezul,

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare cu dovlecei si ardei copt