Mancarica de dovlecel cu carnat si ou ochi a la Alina

de Bucataras in Mancaruri cu carne, 30 Apr 2009 | 7687 vizualizari

 

New entry printre Bucatarasi. Alina propune o mincarica de dovlecei cu cirnaciori si ou ochi.

 

INGREDIENTE

  • 4 dovlecei medii
  • ceapa mare
  • o legatura de marar
  • 50 gr unt
  • 2 linguri faina
  • 300 ml lapte
  • sare
  • 2 oua
  • carnaciori
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de dovlecel cu carnat si ou ochi a la Alina:

Dovleceii se dau pe razatoare, se sareaza si se lasa deoparte. Ceapa se toaca marunt si se pune la prajit in putin ulei de masline. Se adauga dovleceii scursi de zeama. Se lasa la foc mic, acoperiti, amestecand din cand in cand.
Untul se pune la topit si se adauga 2 linguri de faina. Se adauga treptat laptele si se amesteca sa nu faca cocoloase. Se adauga mararul tocat si sare.
Se toarna copozitia peste dovlecei si se amesteca bine. Se potrivesc de sare. Se mai lasa putin la foc mic.
Se servesc alaturi de carnaciori prajiti la cuptor intr-o tigaie neunsa si cu ou ochi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de dovlecel cu carnat si ou ochi a la Alina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]