Mancarica de mazare cu carne de pui

de Madda in Pui, 27 Ian 2016 | 8050 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui (Se poate folosi aripioare, spinari sau ciocanele de pui)
  • o ceapa mare
  • 2 morcovi
  • 2 ardei capia
  • 150 g bulion
  • 2 conserve de mazare prefiarta
  • sare si piper
  • condimente (cimbru, rozmarin, tarhon, busuioc)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de mazare cu carne de pui:

Se toaca ceapa solzisori, morcovii si ardeii cubulete. 

Pieptul se taie cubulete. Intr-o oala cu putin ulei se adauga la calit ceapa, dupa ce devine transparenta se adauga morcovii si ardeii. Se lasa aproximativ 4-5 min, apoi adaugam pieptul de pui cubulete si o lasam sa se rumeneasca frumos. 

 Dupa ce carnea sa rumenit adaugam bulionul si amestecam, adaugam mazarea. Acoperim totul cu apa si dam focul la minim,lasam pe foc pana cand carnea si mazarea sunt fierte. La sfarsit asezonam cu sare si piper dupa gust si condimentele. Se face un rentaj dintr-o lingura de faina si un pic de apa, se adauga in oala si se amesteca, se mai lasa aproximativ 10 min pana cand mancarea se ingroasa. 

Se serveste calda. 

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de mazare cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]