Mancarica de pui

de Zamfira in Pui, 26 Iul 2012 | 6850 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui
  • rosii
  • ceapa
  • ardei
  • boia dulce
  • 1 lingura bulion
  • usturoi
  • patrunjel verde
  • sare
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de pui:

Spalam carnea de pui si o portionam. Calim ceapa si ardeiul taiat marunt, adaugam boia dulce. Adaugam carnea de pui si rosiile taiate. Lasam sa fiarba fara a adauga apa, doar cu sucul de la rosii si ardei. Dupa cateva minute de fierbere in sucul legumelor putem pune o lingura de bulion si putina apa, continuam fierberea la foc mic. In final adaugam usturoi pisat si patrunjel verde tocat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de mazare cu carne de pui