Mancarica mexicana

de vero_closca in Porc, 20 Apr 2010 | 6571 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600g carne slaba de porc
  • 1 conserva fasole rosie fiarta in saramura
  • 1 conserva porumb dulce
  • 1 cutie rosii decojite in bulion
  • 1 legatura usturoi verde
  • 2 ardei capia verzi
  • putin ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica mexicana:

se spala carnea,se usuca si se taie felii mai groase si se prajeste  usor in ulei pe ambele parti. ardeiul se spala si se taie julien si se adauga peste carne.usturoiul se curata ,se spala si se taie in segmente si se adauga peste ardei.se lasa sa se patrunda putin,apoi se pun rosiile si se lasa sa fiarba pe foc mic.cand scade putin si carnea este patrunsa se adauga fasolea si porumbul(clatite putin si scurse inainte). se presara sare si piper dupa gust si se serveste cu piure de cartofi.

este delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica mexicana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza scazuta cu carne afumata