Margarete

de laura2002 in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2013 | 4951 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ou
  • 0,500 lapte/apa
  • sare
  • faina
  • ulei 0.500 ml
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Margarete:

Se face o compozitie de clatite.

Uleiul se pune la incins. Se pune forma de margareta in uleiul bine incins poza (1) dupa care se pune in compozitia de clatie Poza(2) dupa care se pune in uleiul incins poza (3) Se lasa putin 3-4 secunde si se scot intr-un caston in care am pus un servetel sa absoarba uleiul. Cind se servesc se rade cascaval/brinza tare deasupra

Mie mi-au iesit 2 castoane.

Nu am numarat la bucati dar ies multe.

Sunt foarte bune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Margarete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

angyrebelutza 1

21.12.2013, 14:59

super bune .sti cumva unde se mai gaseste forma asta de margareta?

Cris2711 1

27.12.2013, 11:16

Frumoase

laura2002 1

06.01.2014, 14:22

forma o am de la mama mea.
nu stiu unde/daca se mai gaseste

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]