Margarete cu sos si carne

de ionela2682 in Paste, 2 Iun 2011 | 4854 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste fainoase
  • 300 g carne tocata
  • 1 ceapa mare
  • 4-5 lg bulion
  • 1/2 cana apa 
  • sare
  • piper
  • condimente pentru carne tocata
  • 1 frunza de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Margarete cu sos si carne:

Se pun pastele la fiert comform indicatiilor de pe pachet

-ceapa se caleste in putin ulei ,se adauga carnea si se tine pana se rumeneste putin

bulionul in dizolvam in 1/2 cana apa si-l turnam peste amestecul de carne

-adaugam condimentele,sarea si piperul,frunza de dafin si lasam pe foc pana scade,amestecand din cand in cand sa nu se prinda

-turnam amestecul peste pastele fierte si servim!

Daca ti-a placut reteta noastra "Margarete cu sos si carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos de rosii si ton