Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de -tony- in Pt. carne, 26 Dec 2012 | 8623 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: marinare, retete Pt. carne
Ingredientele se amesteca bine.
Dupa ce se pune carnea la marinat acoperim castronul cu folie de aluminiu
Pentru carne taiata felii se tine cel putin doua ore la frigider.
Pentru bucata intreaga de carne se lasa cel putin 12 ore la frigider.
de mihaelar63 9
de Satisfyyourcravings 7
de Mitinita 7
de nadia 1
-tony- 1
au facut un studiu cei de la Discovery laa o emisiune culinara in care au pus carnea la micriscop sa se vada care dintre vin,bere,ulei,lapte,iaurt marineaza mai bine si cel mai bine a marinat iaurtul
MotanLaOale 1
Lau 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:21
ieri la 20:34
ieri la 16:12
ieri la 13:24
ieri la 10:52
6 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
oanapl
danas 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
2418 puncte
Merisor 9
1300 puncte
RODIMUR 8
1146 puncte
Panacris 9
259 puncte
vasimur 4
253 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!