Martisoare si cosulete dulci

de cec in Dulciuri, 9 Mar 2011 | 7653 vizualizari

 

fiindca am pozat pas cu pas pasta de zahar va pun si reteta si cate ceva facut din aceasta pasta
Pentru martisoare si flori las pozele sa vorbeasca de la sine

 

INGREDIENTE

  • - 5 gr de gelatina pusa la inmuiat in 30ml apa
  • - 50 de grame de glucoza (miere, energizant)
  • - 450 de grame de zahar pudra (din care 5 %amidon)
  • - esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Martisoare si cosulete dulci:

am pus la hidratat gelatina, apoi am dizolvat-o (un pic deasupra focului)

am pus si energizantul si am amestecat pana a devenit lichida compozitia

siropul rezultat l-am turnat in gaura facuta in zahar

am amestecat cu lingura si cand nu s-a mai putut cu lingura, am framantat cu mana

pana nu se mai lipea si a devenit ca o plastelina buna de modelat

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Martisoare si cosulete dulci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

adry88 1

09.06.2011, 15:53

superb de tot

nadina73 1

22.07.2011, 10:37

Gata am gasit-o multumesc mult

kodrutza 1

17.09.2011, 12:54

superb, no comm

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de zahar