Maxi briosa de ciocolata

de pana_luminita in Prajituri, 18 Dec 2009 | 5818 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • faina 250 g
  • unt 125 g
  • oua 3 buc
  •  zahar 100 g
  • lapte 150 ml
  •  drojdie 30 g
  •  sare
  • 80gr cacao
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maxi briosa de ciocolata:

 Dizolvam drojdia  in lapte, se adauga putina faina si putin zahar si se lasa sa dospeasca la cald. Dupa ce maiaua a dospit, se adauga untul,cacao, ouale, sarea si restul de faina si zahar, se amesteca si se lasa sa creasca circa doua ore. Dupa ce aluatul a crescut,  se pune in forma  unsa cu unt. O introducem la cuptor pentru 45 minute pe gratarul  din mijloc al cuptorului la trapta a doua.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Maxi briosa de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

gaby_duceag 1

18.12.2009, 23:56

Luminita,zi-mi te rog cum e?e moale,pufoasa?c-as incerca si eu maine,doar ca in forme mici,ca mare n-am

pana_luminita 1

19.12.2009, 21:03

Gaby este moale

elena1988 1

02.02.2011, 19:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu piersici si smantana